nouarc
Presentació
Promocions realitzades
Obres en curs
Actualitat
Contacte
Politica de privacitat.

Tots els continguts que es mostren en aquest espai web i en especial les imatges, els textos, els articles, el disseny, la marca i el logotip estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de Nou Arc Gestio SL i els seus representants legals.

Queda prohibida la distribució, modificació, cessió, posada a disposició del públic i qualsevol altra activitat que no hagi estat expressament autoritzada per Nou Arc Gestió SL.

L'ús no autoritzat dels materials i informació continguda en l'espai web pot suposar la violació de la legislació sobre propietat intel·lectual o industrial i altres lleis aplicables.

Totes les dades recollides mitjançant el formulari de contacte tenen com objectiu facilitar als interessats aquelles ofertes més adequades a les seves demandes, així com posar-los al dia dels serveis que ofereix Nou Arc Gestió SL. Les dades mai seran cedides a tercers sense autorització expressa del titular. Els interessats podran accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les seves dades enviant una carta a: Nou Arc Gestió SL - C/ de Gurb, 43 - 08500 - Vic

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest espai web es troba subjecte a les següents condicions:

•  No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
•  Nou Arc Gestió SL no garanteix que l'espai web i el servidor es trobin lliures de virus i no es fa responsable dels danys que es puguin ocasionar.
nouarc.cat | info@nouarc.cat desenvolupament web: Estudidigital.com