nouarc
Presentació
Promocions realitzades
Obres en curs
Actualitat
Contacte
- RODA DE TER -
· EDIFICI PLURIFAMILIAR 11 HABITATGES
   · PASSEIG PERE MORET 6
   · Edifici d’11 habitatges en construcció. Diferents tipologies, de 2 habitacions i dúplex. Excel•lent situació, bones vistes al riu Ter i només a 2 minuts a peu del centre del poble.

Consta de 3 pisos a la PLANTA BAIXA, 4 pisos a la PRIMERA PLANTA i 4 pisos a la SEGONA PLANTA, dos d’ells dúplex amb terrassa solàrium.

Pisos de 55 a 89 m2 construïts (de 47 a 74 m2 útils) + balcó. Disposa de menjador-sala estar, 2 habitacions (1 doble i 1 individual), cuina de disseny i 1 bany amb plat de dutxa i mampara de vidre encastat. Calefacció de gas natural, vidres dobles, terres de gres, ascensor i acabats de disseny i de qualitat.

Pisos dúplex de 129 a 133 m2 construïts (de 124 a 130 m2 útils) + terrassa solàrium. Disposa de dues plantes connectades mitjançant una escala de marbre. La primera planta amb menjador-sala estar, 1 habitació doble, cuina de disseny i 1 bany amb plat de dutxa i mampara de vidre encastat. La segona planta amb 1 habitació doble, 1 bany amb plat de dutxa i mampara de vidre encastat, 1 vestidor, 1 despatx, 1 traster, un ampli estudi i 1 terrassa solàrium amb vistes al riu Ter. Calefacció de gas natural, vidres dobles, terres de gres, ascensor i acabats de disseny i de qualitat.

Preu: a partir de 90.000€ i fins a 175.000€

Informi's sense cap compromís!!!
Tornar
Fotografies
PDF
pdf
PLANTA BAIXA
pdf
PLANTA PRIMERA
pdf
PLANTA SEGONA
pdf
PLANTA ATIC
nouarc.cat